VI HAR OPGAVER, DER SKAL LØSES

…ikke timer, der skal forbruges.

Når du er den bedste version af dig selv,
er du den bedste version for vores 
kunder.

 

FORMÅL

Vi ønsker at skabe positive indtryk på vores kunder og kollegaer. Ikke af ord, men gennem de mennesker vi helt autentisk er. 

SELVSTYRING

Vi tror på at du selv er den bedste til at vurdere hvad den bedste løsning i given problemstilling qua din faglige ekspertise.

TRYGHED

Trygge medarbejdere er mere tilbøjelige til at være kreative og være proaktive. Det fører til bedre beslutninger og arbejdsglæde.

RUMMELIGHED

Tiden vi tager fra vores ansatte, får de ikke igen. Vi giver plads til at være den du er og det du prioriterer i livet. 

OPBAKNING

Vi lykkes sammen. For at skabe de bedste aftryk hos vores kunder, hjælper vi hinanden, hvor behovet opstår.

UDVIKLING

Vi tror på mennesker udvikler sig, når de har formål, selvstyring og tryghed til at være autentiske blandt andre i et team.

HVAD BETYDER DET FOR DIG, SOM ANSAT

Vi jager ikke faktureringsgrader eller måler hvor mange timer du arbejder. Sammen har vi opgaver, der skal løses, og ved at give dig plads til at være den bedste version af dig selv, forventer vi at du tager det ansvar, der skal til at for at vi sammen med kunderne lykkedes.

VISION (/ˈviSHən/)

At være den mest relevante arbejdsplads for konsulenter, der ønsker at arbejde med løn og regnskab.

et støttende miljø, der fremmer tillid og respekt

At træffe selvstændige beslutninger er afgørende for at give de bedste oplevelser til vores kunder og udvikle sig selv. Vi tror på at det fører til øget arbejdsglæde, motivation og engagement.

For at træffe selvstændige beslutninger skaber vi sammen fundamentet, hvor individdet føler sig godt tilpas. Det fundament består af et støttende arbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation, tillid og respekt, og det giver mulighed for fleksible arbejdstider; at kunne arbejde “når som helst og hvor som helst.”

Et forsvar af kulturen og fremmelse af forandringer 

Når vi taler om ledelse i Payview er det i høj grad med fokus på et forsvar af den kultur vi har frembragt sammen. Det betyder vi primært er fokuseret på at bevare organisationens eksisterende værdier og overbevisninger.

Indgroet i kulturen er nysgerrigheden og viljen til at drive forandring og innovation. Vi er ikke i gamet for at opretholde status quo. Vi skaber rummet til kreativitet, risikovillighed og samarbejde.

MEDARBEJDERES EGNE ORD

Vores værdier måles på den indflydelse, vi har på vores medarbjdere og kunder. Deres meninger betyder alt for os.

CAMILLA GARDER BRYDE HANSEN

At overgå forventninger handler ikke kun om at nå mål og milepæle. Det handler om at gøre en forskel og efterlade et indtryk og en varig positiv effekt på andre. Det handler om at være venlig, medfølende og gå den ekstra mil for de mennesker, der er omkring én. I Payview ApS er alle mine forventninger blevet overgået.

LEDIGE STILLINGER

Vi har forrygende travlt og søger derfor lønstjerner, hvor der er et kulturelt match, der vil med på vores spændende rejse.
Vi har et klart formål i Payview, der omhandler det, at skabe tillid til løn- og lønafvikling.

Du er velkommen til at kontakte os uopfordret eller søge konkrete, opslåede stillinger på LinkedIn. 

HVEM ER VI

Payview ApS er uafhængigt lønhus, skabt af en stærk medarbejderkultur.  Mød lederteamet her.

Jesper Hatting

Jesper Hatting

Stifter | Direktør

Mobil: +45 4020 1918
E-mail: j.hatting@payview.dk

Min mission er at forenkle løn. Hvis du er interesseret i at høre mere om min professionelle mission, så kontakt endelig, så deler jeg gerne mine tanker og erfaringer.

Jeg har gjort det til min forretning kun at gå efter win-win-partnerskaber og udelukke alle andre. Så jeg er altid på udkig efter at finde passionerede, vidende og erfarne kollegaer med et køligt sind, men et varmt hjerte og finde kunder, der leder efter Payroll værdirealisering frem for blot skinnende HR-tech.

Michella Hoppe

Michella Hoppe

Manager | Medejer

Mobil: +45 4020 1918
E-mail: m.hoppe@payview.dk

Jeanette Vadstrup

Jeanette Vadstrup

Manager | Medejer

Mobil: +45 4020 1918
E-mail: j.vadstrup@payview.dk

PAYVIEW APS

SYDVESTVEJ 104
2600 GLOSTRUP
CVR: 41754117
TLF: 40 20 19 18
HEJ@PAYVIEW.DK

© 2024 PAYVIEW APS | LINKEDIN